Näitä tein meille ruoaksi eräs päivä, reilun satsin tein, mutta en muistanut ostaa pekonia tarpeeksi isolle satsille. No lapset sai omansa ilman pekonia ja meille aikuisille riitti mainiosti nuo päällystetyt :)

Jauhelihapötköt/pekoni-jauhelihapötköt

1310828091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

600g jauhelihaa

3dl vettä

1,5dl korppujauhoja

1pss sipulikeittoaineksia

2 kanamunaa

mausteita esim, pippurisekoitusta, valkosipulia yms(?)(sipulikeittoaineksessa on jonkun verran masuteita)

Laita korppujauhot turpoamaan veteen, lisää sipulikeittoainekset sekä kanamunat että mausteet, jos tarvitsee. Vaivaa joukkoon myös jauheliha. Kypsennä pieni nokare taikinaa mikrossa ja tarkista maku!(Hyvä kikka löysin taas jonkun blogista, kiitos hänelle!!) Tee pötköjä ja laita uunipellille vierekkäin. Jos teet pekoni pötköjä niin kiedo pekonisiivu pötkön ympärille. Paista uunissa 225 asteessa 15-20min kunnes jauheliha on kypsynyt tai kunne pekoni on saanut hieman väriä.

Tässä vielä kuva ennen uuniin menoa

1310828126_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syötiin näitä perunoiden ja kermakastiikken kanssa Jalka suussa