Tässä lähestyy kupuksen 1-vuotis syntymäpäivät. Ja tänä vuonna joudumme ne viettämään muutamassa osassa, kun kaikki vieraat eivät samana päivänä pääsekkään tulemaan. Ekat vieraan tulevat jo huomenna joten tässä on leivoiltu taas oikein urakalla... Jotain valmistakin on saatu.. Mutta osa odottaa huomisaamua jolloin minä aamu-unin ihminen yritän ne väsäillä valmiiksi.. Pistän tähän nyt nuo mitä on jo valmiiksi tehty mutta lisäilen ne kyllä varmasti kun saan laitettua muutkin synttäritarjottavat tänne.

Unelmatorttu

Unelmatorttu 

4 munaa
1,5dl sokeria
1dl perunajauhoja
0,5dl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta

täyte:
100g margariinia
1 muna
3-4dl tomusokeria

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille, paista uunin keskitasossa 225 asteessa n. 7 minuuttia. Kumoa kypsä kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Vatkaa täytteen ainekset keskenään ja levitä jäähtyneelle levylle. Kääri rullalle ja nosta jääkaappiin. Parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Tämä ohje on otettu Hellapoliisin sivuilta.

Pikku Myy- keksit

Tulipas huono kuva.. Nämä on tehty ihan perus murotaikinasta.. Tosin nämä piparit eivät kerenneet juhliin asti vaan ne hävisivät tasaseen tahtiin pelliltä jossa olivat jäähtymässä